Wednesday, June 24, 2015

Beauty Bloggers made me buy it! - Face products #1

Este mijlocul saptamanii, cand se spune ca suntem cei mai productivi, asa ca este momentul potrivit sa scriu partea a 2-a a postarii "Beauty Bloggers made me buy it!"



Este randul produselor de ten sa intre pe podium.
Tanjesc la foarte multe produse de ten, as vrea sa incerc multe dintre produsele pe care le vad prezentate pe blog-uri, dar incerc sa ma tin in frau pana termin macar jumatate din ce am pe (si in) chiuveta din baie.

Totusi, nu am rezistat si am incercat:

Apa micelara Garnier pentru ten sensibil, care mi se pare perfecta pentru nevoile tenului meu. Curata foarte bine, indeparteaza chiar si tusul si machiajul smokey intens, nu imi agreseaza tenul, iar cei 400 ml se consuma foarte greu.
Deja am terminat o sticla, iar a 2-a asteapta cuminte pe raft.



Am profitat de oferta 1 + 1 de la Yves Rocher si am incercat demachiantul bifazic. Citisem destule review-uri pozitive si ma asteptam sa devenim prieteni, insa nu m-a dat pe spate. A lasat o mica pelicula uleioasa pe ochi si a fost nevoie de revin cu apa micelara. Raman indragostita de demachiantul bifazic de la Balea care nu mi-a facut astfel de surprize.

Masca pentru puncte negre de la Oriflame am cumparat-o dupa ce-am citit postarea Loredanei (Pink Heels) despre rutina ei de ingrijire a tenului cu imperfectiuni. Am folosit-o o singura data si i-am daruit-o unei prietene din Bucuresti care nu reusea sa gaseasca un reprezentant Oriflame. Cu siguranta o voi recumpara, prima impresie a fost buna!

Tot datorita blog-ului Loredanei, am achitionat si Sebium Al Corector. Produsul este format din 2 parti - in capacel se afla o crema solida verde, iar in tub este solutia nuantatoare. Am folosit mai mult partea verde, pentru a ascunde punctele rosii provocate de monstruletii activi si si-a facut treaba cu brio. Solutia nuantatoare am incercat-o in primavara, dar nu se potrivea nuantei mele de ten. Voi incerca acum, poate am mai mult succes!


Gelul de curatare Eucerin l-am vazut pe foaaarte multe blog-uri vara trecuta, asa ca am cedat, si l-am adaugat in prima comanda de pe iHerb. Imi place foarte mult! Curata delicat, este bland cu tenul si nu are parfum.


De la Yves Rocher, la aceeasi oferta de 1 + 1, am achizitionat doua creme de fata cu galbenele. Una i-am daruit-o unui prieten (pe care cu greu l-am convins sa aplice crema de fata in fiecare zi, nu doar cand simte ca il strange pielea!), iar una am pastrat-o eu. Am folosit-o mai mult in anotimpul rece, pentru ca are o textura destul de groasa. Vara prefer formulele mai light, de gel.


La capitolul produselor pentru ten am fost cumintica, nu m-am lasat foarte influentata.

Puteti citi si prima parte despre make-up:

2 comments:

  1. am comandat si eu o data gelul de la Eucerin, dar nu mai stiu cum de l-am dat, cred ca aveam prea multe. Acum iar ma bate un gand... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu m-as mai desparti de el, imi place mult! Il folosesc si pe ochi si nu ma irita, nu ustura - e perfect!
      Sper sa il incerci, sunt curioasa daca o sa iti placa. :D

      Delete