Tuesday, July 14, 2015

Beauty Bloggers made me buy it! - Hair products #1

Am ajuns, in sfarsit, la ultima parte a seriei "Beauty Bloggers made me buy it!". Sper sa urmeze episodul 2 peste mult-mult timp, nu vreau sa mai fiu ispitita prea curand.

Samponul uscat Batiste e produsul care imi transforma parul dintr-un cuib de randunici in ceva uman. Care ma transforma dintr-un trol cu scaieti in par, intr-o printesa cu cosite stralucitoare ca spicul in lumina soarelui. Mai are nevoie de prezentari?


Gama Ultra Doux cu miere de la Garnier (sampon + balsam) a ajuns in cosul de cumparaturi dupa multe eschive. Am consider ca nu am nevoie de alb sampon (sau balsam de par) pana nu termin bidoanul de 1,5 L care troneaza langa cada. Insa imi pare bine pentru ca le-am cumparat. Miros superb (aroma se simte si a 2-a zi), lasa parul fin si usor de aranjat.


CHI Silk Infusion l-am prins la o mega reducere pe strawberrynet (am dat in jur de 60-70 de lei pe butoiasul de 335 ml), altfel tanjeam mult si bine cu gandul la el. Imi pare bine ca l-am cumparat, ne intelegem perfect. De obicei torn o cantitate cat o nuca in palma, il combin cu uleiul de par de la L`Oreal si apoi il intind pe toata lungimea parului. Are un miros masculin, placut, iar parul straluceste si sta cumintel pana la urmatoarea spalare.


Fixativul Elnett Satin L`Oreal a fost cumparat din impuls. Am citit pe blogul Loredanei despre el si am vrut sa il am. Nu stiu exact de ce, pentru ca folosesc foarte rar fixativul - am tinut in baie un fixativ 6 ani in ideea ca o sa il folosesc la un moment dat, insa l-am aruncat luna aceasta, cred ca s-a evaporat produsul. :))
Pe cel de la Elnett l-am folosit de 2 ori si l-am uitat in baie. Dar imi propun sa il folosesc mai des si, eventual, sa il termin anul acesta.


Cam acestea au fost produsele care m-au tentat si in ispira carora am cazut.

Pe voi ce va tenteaza cand vine vorba despre produse pentru par?

Puteti citi toata seria aici:

Beauty bloggers made me buy it! - Body products #1

4 comments:

  1. So lovely post ;)

    Please click here and you are welcome to my blog :)

    Have a wonderful Day!

    www.izabielaa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Izabela, you have a very nice blog!

      Delete
  2. Well..si eu am multe produse cumparate citind parerile colegelor de breasla...
    Mie balsamul de par cu miere nu mi-a placut atat de mult...cred ca a ajuns la dezamagiri! :D
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. La mine fac echipa buna ambele produse, dar le folosesc cand ma satur de bidonul de 1,5 L de sampon / balsam pe care le detin. :))

      Delete