Thursday, July 2, 2015

Trash 'em! *empties - June*

Daca in timpul lunii, abia apuc sa postez, am reusit sa transform "Trash 'em!" intr-o traditie.
Recunosc, e si satisfactia cand vad ca dispar produsele si se fac loc pentru altele noi.



Ca de obicei, obsesia mea pentru produsele de corp ma da de gol.
Am finalizat gama de la Yves Rocher cu pere caramelizate (editie limitata). Mi-au fost foarte dragi, pentru ca le-am carat dupa mine tocmai din Paris. Gelul de dus parea interminabil, ajunsesem sa ma satur de aroma lui mai ales acum, ca a venit caldura. Crema de corp mi-a placut mult-mult-mult, parca s-a terminat prea repede.
Crema de corp de la Avon din gama cherry blossom a fost ok, nimic iesit din comun. Spray-ul de corp din aceeasi gama m-a dezamagit, abia acum am observat ca alcoolul denat este primul pe lista. Din pacate, cred ca mai am vreo 5 spray-uri in dulap - le folosesc mereu vara cand ies din casa, sunt fresh si miros bine. Din fericire, nu am probleme cu pielea, dar daca o abuzez cu alcool, s-ar putea sa incep...
Sapunul South of France cu lamaie si verbina mi-a placut mult. Curata bine si nici nu usuca pielea.
Despre sapunul lichid de la Yves Rocher cu fructe de padure (editie limitata de Craciun) am doar cuvinte de lauda - cremos si hidratant si cu miros delicios.


Gelul de ochi de la Oriflame a fost potrivit in noptile calduroase din lunile Mai si Iunie, dar nu am vazut nicio imbunatatire. 
Am aplicat crema anti-rid de la Yves Rocher atat dimineata, cat si seara. S-a impacat bine cu tenul meu, nu mi-a provocat surprize (a se citi monstruleti).


Crema de maini cu avocado de la Sea of SPA a fost superba. Cremoasa, fara pelicula lipicioasa sau alunecoasa si mi-a hidratat foarte bine mainile!
Gelul de picioare cu papaya de la Foot Works - Avon mi-a tinut companie in lunile trecute. Este o lotiune usoara si frumos mirositoare.


Serumul de par 3 minutes miracle de la Pantene nu m-a impresionat, mai mult mi-a placut cel finalizat in Mai.
Am terminat samponul pentru pensule de la ELF. De acum inainte, pentru curatarea pensulelor, voi folosi sapunul de maini sau chiar samponul de par. Samponul de la ELF nu a fost cu nimic mai diferit decat acestea, chiar i-am gasit un dezavantaj - costul destul de mare.



Fardul de la Color Trend Avon l-am folosit pe post de iluminator. A fost un alb placut, finut, fara particule sclipicioase. Chiar ne-am inteles foarte bine!
Dragostea vietii mele, rujul Accords Naturels Nude de la L'Oreal, a ajuns la sfarsit de drum. L-am iubit, l-am adorat, l-am folosit pana la ultima picatura. Din pacate, la varianta relansata acum, nuanta este schimbata, iar formula nu mai este atat de cremoasa. Sunt foarte dezamagita, mi-a placut teribil acest ruj... De ce, L'Oreal, de ce?
Gloss-ul de buze plump pout de la Avon nu a facut absolut nimic decat sa ofere o senzatie racoroasa si un luciu transparent buzelor.
Gloss-ul de la L'Oreal (nu mai stiu gama, nici nuanta, pentru ca s-au sters complet) a fost uzat tare, mi-a placut mult nuanta peach pe care o lasa pe buze.


Am gasit ratacita prin dulap o acetona si am folosit doar pentru pedichiura, pentru a nu agresa unghiile de la maini.
Crema depilatoare de la Farmec mi-a fost alaturi pentru curatarea mainilor, dar la ultimele 2 folosiri a cam dat rateuri. 
Am uzat pila de unghii de la Janet. Si-a facut treaba cu brio, dar i-a luat locul alta.


Am intrat in cutiuta de mostre si am folosit tot setul de la Vichy - Idealia - serum, crema de fata  si crema de ochi si Aqualia Thermal - crema usoara. Mi-a placut mirosul lor, dar asta inseamna ca au parfum, ceea ce nu e chiar in regula. Iar dupa folosirea lor mi-au aparut 4 (!!!) monstruleti noi, dar nu stiu inca daca a fost vina lor sau a altui produs.


Sunt atat de mandra atunci cand reusesc sa dau gata un produs si sa incep altele care stau la rand, incat nici nu pot sa explic sentimentul! Ma simt ca un copil care ia nota 10 la scoala.

Voi ce produse ati finalizat luna aceasta?

10 comments:

  1. https://ioanaspavel.wordpress.com/2015/06/29/metoda-curatare-pensule-machiaj/

    :*

    ReplyDelete
  2. Si eu am o obsesie cu cremele de corp..parca niciodata nu am suficiente dar de fapt am cele mai multe. Eu nu reusesc sa termin niciodata rujurile....ma plictisesc de fiecare data si incep altul nou :D

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. La fel sunt si eu - nu mai am loc in dulap, dar tot cumpar creme si lotiuni!
      La rujuri e aceeasi poveste si la mine, cred ca rujul asta e primul din istorie pe care il termin.

      Delete
  3. eu am o crema de corp favorita si la aia m-am oprit :d cu crema depilatoare de la farmec nu m-am inteles niciodata bine din cauza mirosului si poate a alergiei pe care o am la creme si ceara depilatoare. iar restul produselor nu le-am incercat. Si bineinteles ca nu termin niciodata un ruj si incep altul.. noi fetele .. ;)

    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce crema folosesti, Iv? Poate mai adaug si eu una in recuzita :)).
      Cu rujurile, cred ca toate femeile au problema asta, tocmai de aia ma ambitionez sa mai eliberez standul cu produse pentru buze...

      Delete
  4. Ai fost foarte harnicuta.
    Si eu iubesc produsele Yves Rocher si imi pare rau ca nu am achizitionat nimic din gama cu fructe de padure... La Craciunul viitor n-o voi rata (daca mai apare). :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu mai am gelul de dus si crema de corp... Si crema de maini! :))
      Cred ca le iau in primire in toamna, acum sunt prea fructate pentru gustul meu.

      Delete
  5. Ai consumat ceva!
    Pup
    www.descude.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am motivatie buna! Consum multe, pot sa imi cumpar multe!

      Delete