Tuesday, August 4, 2015

Trash 'em! *empties - July*

A mai trecut o luna, am mai scot cateva produse din uz si sunt extrem de multumita.
Chiar aseara am terminat un alt produs si mai am cel putin 4 de care ma despart la sfarsitul saptamanii, deci am material si pentru sfarsitul lunii August.


Ca de obicei, la mare cautare au fost produsele pentru corp - creme si geluri de dus.


Sufleul cu crin si gardenie de la Avon a fost un deliciu pentru pielea mea. Cu o textura aerata si destul de puternic parfumata, mi-a protejat corpul luna trecuta.

Lotiunea Summer glam de la Balea a fost (re)gasita in sertarul de haine de sub pat. Am bagat-o repede la inaintare pentru ca iesea imediat din valabilitate. Avea aroma de cocos si ciocolata si multe particule sclipicioase care se vedeau pe piele si a 2-a zi (ma cremuiesc seara, dupa dus).

Crema de corp Divine Oriflame a fost la set cu apa de toaleta Divine. Daca cea din urma a ajuns pe post de odorizant de casa, crema am folosit-o, desi nu m-a dat pe spate - nici textura, nici aroma.


Daca imi urmariti contul de Instagram, imi cunoasteti obsesia pentru scrubul cu lapte batut si lamaie de la Balea. L-am cumparat acum 2 ani din Germania si a stat ascuns in dulap pana in primavara, cand i-am descoperit aroma si textura si m-am indragostit! Ma resemnasem cu gandul ca e editie limitata, insa l-am regasit acum in DM si mi-am cumparat 3 tuburi, just to be sure. E superb, iar pentru pretul pe care il are, merita titlul de Holy Grail.

Gelul de dus Dove cu smochine si floare de portocal are o poveste frumoasa. Mi-a fost drag mereu, adoram sa intru in baie si sa simt aroma sa. E un gel de dus extrem de cremos si hidrant. Din fericire, am si alte arome care stau la rand.

Sapunul lichid de la Anian mi-a tinut de urat timp de 2 luni +. Are un miros delicat de trandafir, iar textura este de gel - crema. Spumeaza bine si hidrateaza mainile.


Dupa ani si ani, am decis ca e momentul sa renunt la fixativul de la Nivea. Era de prea mult timp in baie, pentru ca nu prea folosesc spuma / fixativ. Am reusit sa il golesc si am renuntat la el.

Serumul Smooth as Silk de la Avon a ajuns si el la capat de drum. Mentionez din nou ca sunt indragostita de acest produse de la Avon. Daca ar fi sa aleg un top 3 Avon, aceste produse ar fi pe primul loc (urmate de scrub-urile de corp cu ciocolata /capsuni). Am cam toate serumurile lor, cred ca preferatul meu este cel verde, dar si acesta e la fel de bun.

Serumul Minutest Miracle Pantene l-am folosit dupa ritualul sampon - balsam - masca, insa nu am observat efecte "Wow". E un produs bun, dar as vrea sa incerc si altele.


Crema de maine cu extract de verbina de la L'occitane ma gandeam sa o introduc intr-o postare de genul "Disappointing products" ("Dezamagiri cosmetice"). Miroase frumos, are textura de gel si ofera un efect racoros mainilor. Din pacate, al doilea ingredient (dupa apa) este alcoolul. Nu am mainile uscate, nu am nevoie de crema, doar ma alint, dar aceasta crema imi usuca incredibil de tare mainile dupa aplicare. Ironic, dupa ce ma dadeam cu ea, trebuia sa revin cu alta crema sa scap de efectul de piele uscata.

Spray-ul de picioare cu levantica de la Foot Works - Avon si-a facut treaba bine, ca toate spray-urile din gama asta. Am renuntat putin la ele, pentru ca, la fel ca produsul anterior, are alcoolul pe prima (!) pozitie. Nu imi usuca pielea picioarelor, dar nu vreau sa risc.

Anti-perspirantul cu rodie si lamaie de la Dove miroase AH-MAZING. Imi place mult, o sa il recumpar cu drag, dupa ce fac turul celorlalte arome.

Sapunul de maini de la South of France cu ceai verde e minunat. Are mici frunzulite de Camellia sinensis in compozitie, nu usuca pielea si miroase bine.


Am reusit sa termin gelul-crema Anthelios XL de la La Roche Posay cu factor de protectie 50. Din fericire, acest produs nu lasa tenul aratand ca un stroboscop si intra repede in piele. Cu siguranta o sa revin la el, dupa ce incerc alte tentatii cu SPF.

Apa termala de la Vichy mi-a fost alaturi in diminetile racoroase si serile calduroase. Dupa ce finalizam machiajul, incheiam cu acest produs, iar seara, dupa demachiere, imi racoream tenul cu el.

Am gasit prin dulap varianta travel size a lotiunii tonice de la Clinique. M-am chinuit o vesnicie sa termin bidonul de 487 ml, insa cu acesta a fost mai simplu. Cred ca voi pastra ambalajul pentru a pune alt toner cand merg in deplasari sau vacante.


Crema de la Nivea a fost folosita pe post de crema de maini. Are mirosul clasic Nivea si hidrateaza bine.

Pudra de ten de la Physicians Formula e superba, deja am inceput a 2-a cutie si ma bate gandul sa o cumpar pe a 3-a. E fina, nu incarca tenul si nici nu scoate porii in evidenta.

Oja de la Sephora a stat in cutia cu oje vreo... 6-7 ani? Am folosit-o acum 2 saptamani si arata foarte bine culoare, o colega chiar m-a rugat sa i-o imprumut, insa nu mai avea produs pentru inca o folosire.


Balsamul de buze EOS cu lamaie e (momentan) preferatul meu dintre toate aromele pe care le detin - si detin cel putin 9. A fost racoritor, aromat si a hidratat foarte bine buzele.

Am reusit sa mai termin o cutiuta Tender care cu coacaze negre de la Oriflame. Aroma e pe gustul meu si e un produs bun la toate - poti sa il aplici de buze, maini, coate, obraji, oriunde simti pielea uscata.

Inca un balsam de buze ajuns la final. Cel de la Yves Rocher cu unt de karite a avut un miros minunat, l-am folosit mai mult in anotimpul rece sau seara, pentru a hidrata buzele peste noapte.

Nu va puteti imagina cat de mandra sunt cand termin un ruj. Inseamna ca se mai face un loc in trusa de cosmetice pentru altul nou. :))
De data aceasta, e vorba despre rujul de la Flormar Supershine nuanta 523. Nuanta era potrivita pentru vara, tocmai de asta am avut spor si l-am topit. Si cand spun ca am terminat un ruj, nu ma refer ca l-am adus pana la baza si gata. Iau produsul cu pensula pana nu mai e nimic, drept marturie sta poza. A mai durat aproape 2 luni pana am terminat si partea din interior, pfff, treaba grea.


Despre mostrele aceastea nu are rost sa vorbesc, nici nu prea ai cum sa iti faci o parere cu un ml de produs.


Aici am trisat putin. Mi-am cumparat o trusa magnetica goala pentru fardurile mono si am depotat (am scos din ambalaj pastila de fard) cam toate single-urile din dotare. M-am chinuit teribil cu cele de la Wild n Wet, pentru ca nu reuseam sub nicio culoare sa le scot. Majoritatea s-au spart putin, insa e ok, pentru ca oricum nu o sa ajung sa le folosesc pana la final (sunt culori turbate). Cel mi-a usor mi-a fost cu cele de la Sephora si Kiko. Nu are rost sa mentionat cat spatiu am facut in trusa de make-up. Chiar daca momentan nu ma tenteaza noua paleta personalizata, cand voi avea dubii, voi putea sa le admir pe toate la un loc si sa ma inspir.

Voi ati avut spor la consumat produse?

4 comments:

  1. Nu am tinut niciodata evidenta produselor consumate, cred ca e un exercitiu bun care te impiedica sa arunci produsul inainte de final....de obicei ma plictisesc de ele si le arunc, foarte rar le consum de tot...poate doar demachiantul. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt o imensa satisfactie de fiecare data cand dau gata un produs. Plus ca sunt Fecioara maniaca (si mai sufar si de OCD, cu siguranta :)) ) si nu pot sa le arunc pana nu sunt gata, chiar daca nu imi plac atat de tare. I have issues, I know...

      Delete
  2. Ai fost fooarte harnica!
    Deci nu sunt singura care achizitioneaza produse de rezerva? ;)) M-am linistit, e de bine. ;))
    Trebuie sa merg si eu putin prin DM. Zau ca mi s-a facut dor!
    Ah, si trebuie sa incerc antiperspirantul Dove! E musai! ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inainte nu faceam rezerve, dar cred ca nu intalnisem produsul care sa ma dea pe spate. E absolut normal, suntem normale. ^_^
      In DM vreau sa merg si eu, mai ales ca a aparut oferta noua si deja am pus ochii pe cateva produse...
      Sa incerci deodorantul, mie imi place mult, aroma e perfecta pentru sezonul asta supraincalzit. Sunt curioasa daca te impaci si tu bine cu el.

      Delete