Thursday, September 3, 2015

Trash 'em! *empties - August*

In sfarsit a venit toamna mea frumoasa si iubita! In sfarsit a trecut vara! Sunt extrem de fericita cand incepe luna Septembrie, mi se pare o luna minunata: temperatura e suportabila, frunzele incep sa isi schimbe culoarea, se scutura copacii, vine vremea cizmelor si a cardiganelor si poti sa servesti ciocolata calda cuibarita sub patura.


Cum era de asteptat, la inceput de luna ma laud cu ce-am reusit sa "devorez" luna anterioara. Aveam putine emotii, pentru ca nu pareau destule produse in plasa si-mi era teama ca nu o sa am ce prezenta. Insa cand am inceput sa le fac poze, mi-am dat seama ca nu a fost chiar o luna moarta.
Din pacate, in ultimele saptamani, ajung acasa doar dupa ora 20:00, iar lumina naturala nu mai e prietena mea. Pozele sunt facuta la lumina calda a becurilor, dar nefiind swatch-uri sau review-uri, nu va influenta cu mult calitatea pozelor.
Am topit 2 creme de corp (Avon Naturals cu violete si lyche si Avon Skin So Soft pentru firmitate) si sunt fericita pentru ca stocul de la aceasta firma se apropie de sfarsit. Sunt creme bunute, insa nu imi place lista de ingrediente. Aceeasi problema e si cu spray-urile de corp. Imi place sa le aplic pe corp dimineata (pentru ca isi pierde mirosul crema aplicata seara), dar sunt pline de alcool. Cred ca mai am vreo 5 in dulap si 2 incepute deja. Ma declar fericita daca mai termin un bidonas si in luna Septembrie.
Crema de picioare de la DM cu grapefruit si menta mi-a racorit picioarele dupa o zi fierbinte si obositoare. Miroase bine, este racoritoare si intra repede in piele.


Scrub-ul de corp cu capsuni de la Avon Naturals a fost demential! Imi plac mult scrub-urile de corp de la Avon, sunt consistente, au multe particule mici si fine care exfoliaza bine, iar mirosul este SU-PERB!
La geluri de dus nu am avut mare succes. Am terminat doar gelul de dus de la Yves Rocher cu lime. A fost minunat in zilele calduroase, miroase foarte bine si este fresh. Off topic: Eu nu inteleg cum alte bloggerite / persoane termina cate 3-4 geluri de dus pe luna. Eu fac dus zilnic, folosesc destul de mult produs (am spuma de 2 cm in cada la final), dar tot nu le topesc asa repede. Recunosc, folosesc si buretel lufa de la The Body Shop, care spumeaza ca-n povesti cu foarte putin produs. Nu am aplicat niciodata gelul de dus cu mana, mi se pare ca nu spala bine si nu face nici spuma... Asta sa fie motivul?
Sapunul South of France cu unt de shea e preferatul meu! Am avut 4 in total (2 le gasiti in Empties din luna Iulie si Iunie), dar acesta e special! E cremos, miroase bine si se consuma destul de greu!


Spray-ul pentru protectie termica de la Wella mi-a placut mult, pana sa incep sa ii citesc lista de ingrediente. Surprinzator, alcoolul este primul pe lista, cred ca mai tare mi-a degradat parul, decat l-a protejat...
Masca cu ulei fierbinte de la Oriflame imi e prietena inca din liceu. Tind sa cred ca si-a schimbat compozitia, pentru ca nu mai observ acel efect de par matasos dupa aplicare. Sunt doua variante: Ori aveam parul mai sanatos inainte si nu avea nevoie de multa ingrijire, ori au schimbat ei compozitia. Pentru linistea psihicului meu, plusez pe a 2-a varianta!


Toner-ul de la L`Oreal a fost bland si are o compozitie buna (felicitari, L`Oreal!). Intr-o seara, fiind foarte obosita, am confundat toner-ul cu demachiantul si mi-am dat seama abia dupa ce mi-am demachiat ochii. Nu a usturat si nici nu a iritat zona, iar asta spune multe despre compozitia unui lotiuni tonice!
Exact cand am inceput sa am doar o relatie de love (si nu love-hate, ca pana nu demult) cu acest produs, s-a terminat! Mi-a placut, a curatat bine, a avut o lista de ingrediente foarte naturala. Dupa utilizarea lui era necesara aplicarea unui cleanser, altfel ramanea pe ten o pelicula lipicioasa - uleioasa.
Pentru acest pas, am folosit gelul de curatare de la Oriflame cu citrice si *ceva flori*. Produs ok, curata bine si lasa tenul fin. Singurul minus e lista de ingrediente.


Am terminat, in sfarsit, crema de fata cu SPF 50 de la Vichy. Am incercat sa o folosesc doar cand aplicam un fond de ten matifiant, pentru ca imi facea tenul sa luceasca ca un stroboscop! A big no-no...
Crema de ochi de la Avon Anew Clinical nu a reusit sa ma impresioneze, dar a avut grija de ochii mei timp de 2 luni.
Apa termala de la Avene era o binecuvantare in fiecare seara, dupa demachiere. Ador apele termale vara!
Am incercat si 2 mostre - cea de la Derma E avea un miros foarte puternic antiseptic, de cabinet medical, iar consistenta era foarte groasa. Tint-ul de la Liz Earle mi-a placut muuult. Acoperirea era minunata, mi-as dori sa incerc produsul in varianta full size.


A fost prima oara cand am incercat varianta Original de la Dove. M-a protejat in lunile fierbinti, nu pot sa ii reprosez nimic.
La categoria spray anti-perspirant, am trisat si mi-am tradat brand-ul preferat. Si nu regret! B.U. in action protect plus miroase bine, pastreaza pielea uscata si nu o irita. Iar pretul il recomanda! Cu siguranta voi incerca si celelalte 2 variante de la B.U.


Fondul de ten NYX HD Studio a fost mostenit de la o prietena care s-a saturat de el (multumesc, Raluca!), insa avand o nuanta prea inchisa pentru tenul meu (Medium 5), l-am combinat cu Oriflame Everlasting. Nu mi-am putut forma o parere clara despre el, dar mi-a placut gradul de acoperire, Sper sa ne intalnim si intr-o nuanta potrivita tenului meu!
Baza de machiaj de la MAC Strobe Undercover nu m-a impresionat foarte tare. Lasa o nuanta usor perlata pe ten, nu a acoperit deloc imperfectiunile si nici nu a umplut liniile fine. Voi pastra, totusi, ambalajul gol pentru programul Back to MAC.
Fondul de ten Everlasting Oriflame nu a fost la fel de bun, ca si fratele lui Illuskin. Acoperire medie, consistenta destul de densa, nerezistent la transfer.
Ma bucur ca am reusit sa mai scap de un ruj. Acesta este de la Essence, din vechea colectie (acum au alte ambalaje si alte nuante). Este nuanta 33 Glam Girl, un rosu corai stins, asemanator cu un tint de buze.
Cea mai mare suparare, este ca am terminat tusul de ochi Benefit - They're Real! Am adorat acest tus, i-am iubit pensula si m-a dat pe spate cu aplicarea si intensitatea negrului. Imi doresc sa il recumpar neaparat, pentru ca nu vreau sa traiesc fara el.

Voi ce produse ati terminat luna trecuta? 

16 comments:

  1. Ce de bunatati ai terminat !
    Am terminat / sunt in curs de terminare :
    Scrub-ul de corp cu capsuni de la Avon Naturals - miroase asa delicios !
    Spray de corp Avon cu mango - alta deliciosenie :))
    Gel de dus YR - l-am terminat pe cel cu cafea si acum am cu lavanda. Cert e ca le ador pe toate!
    Imi plac articolele de acest gen :) Asteptam "goliciunile" din septembrie !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu e superb scrub-ul cu capsuni? Eu mi-am luat 2 tuburi dintr-un foc. Si cel cu ciocolata e divin, dar il pastrez pentru sezonul rece...
      Spray-urile de corp sunt OK, insa ma supara alcoolul care troneaza primul pe lista de ingrediente.
      Levantica, yummy! Sunt minunate gelurile YR.
      Sa vedem de ce reusesc sa ma descotorosesc la finalul lunii. ^_^

      Delete
  2. scrubul cu capsuni mi-a placut si mie, iar Dove-ul e mereu pe noptiera mea :).

    mi-am tot propus sa-mi iau si eu crema aia pentru picioare din dm fiindca imi place mult spray-ul din aceeasi gama, dar cum nu duc lipsa de creme pentru piciaore, mereu mai aman achizitia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crema e foarte interesanta! Acum mi-am cumparat varianta de gel, din aceeasi gama. Sunt curioasa daca e racoritoare sau doar are textura mai usoara.
      Ce creme de picioare mai folosesti? Eu eram setata pe gama Foot Works de la Avon si testat tot ce se lansa, dar am luat o pauza.

      Delete
  3. Eu cu deodorantul BU am avut o relatie ciudata..Imi place mult, dar totusi...uneori ma dezamageste...am postat si eu consumatele lunii august! :D
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi-a placut mirosul si s-a purtat chiar bine... Acum am revenit la Dove, dar sper sa ma reintalnesc cu el la primavara.

      Delete
  4. Tocmai ce am terminat si eu a doua strobe cream ...cred ca am sa imi iau una mare :))
    Cate chestii faine ai terminat !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti place atat de tare? Pe mine nu prea m-a impresionat crema...

      Delete
  5. Ce tare...nu stiam de programul Back to Mac...frumos din partea lor. Eu nu am contorizat niciodata dar cred ca nu termin atat de multe intr-o luna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Romania nu se aplica programul Back to MAC, insa in alte tari e functional - duci 6 ambalaje goale si primesti un ruj la alegere. ^_^
      Pe mine ma motiveaza sa le folosesc si sa scap de Ele. Daca nu as tine cont, as aduna un munte de produse.

      Delete
  6. Ai fost foarte harnica, felicitari!
    De cand imi propun sa achizitionez scrub-ul de la Avon si nu reusesc...Rusinica mie, trebuie sa caut un reprezentant. ;))
    Pupici si spor la consum in continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am noroc (sau ghinion) ca am la birou reprezentant Avon si Oriflame. E foarte bun, merita incercate ambele - si cel cu cioco, si asta cu capsuni! :D

      Delete
  7. Deodorantul Dove e cel care nu ma lasa niciodată la greu, desi tot testez alte antiperspirante. :D Pupici!
    Http://lifestylesem.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu folosesc Dove din liceu si sunt indragostita de produsele pentru igiena corporala de la brand-ul acesta.

      Delete
  8. Ai consumat chiar foarte mult produse, bravo!
    Despre scrubul cu căpșuni și deodorantul BU am aceeași părere bună! La fondul de ten Nyx chiar eram curioasă ce părere ai, am mai citit despre el că ar rezista foarte bine și mă cam tentează.
    De tușul de ochi sunt intrigată, am citit păreri total contradictorii și sunt foarte curioasă eu cum m-aș înțelege cu el.
    Legat de cantitatea gelurile de duș consumate, cred că ai răspuns singură, eu cel puțin rar folosesc buretele, prefer să le aplic direct pe piele, în special pe cele cremoase (iar astea predomină la mine) și din cauza asta consum ceva mai multe lunar. :D
    Pupici și spor la consumat în continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu aplic cu buretelul din plasa toate gelurile de dus si devin instant cremoase si fac multa spuma! Cu mana cred ca as termina 100 de geluri intr-o mana... Cu buretelul abia trag sa termin unul pe luna si ma simt tare frustrara :)).
      Sper sa incerci tusul de ochi, mie mi se pare superb si abia astept sa il recumpar.

      Delete