Wednesday, July 8, 2015

Beauty Bloggers made me buy it! - Body products #1

Exact cand aveam impresia ca am reusit sa fentam vara, a venit arsita. Caldura asta ma tine in casa, la AC, iar cu ocazia asta am reusit sa scriu si penultima postare din "Beauty Bloggers made me buy it!".
Initial, am vrut sa o impart in 3 categorii: make-up, produse pentru fata / ten si produse pentru corp. Dar aseara am descoperit 3-4 produse pentru par, destule pentru o noua categorie.


Astazi este randul produselor de corp. Le aveam scrise pe toate, pe categorii, pe o foaie, insa am pierdut-o, asa ca a trebuit sa improvizez si sa imi amintesc ce am scris pe ea acum 2-3 luni... Nu a fost chiar usor!


Primele pe lista sunt gelurile de dus Yves Rocher. Am aproape toata colectia in dulap, insa doar 2 incepute in baie. Cel cu lamaie verde e perfect pentru caldura de afara, racoreste si calmeaza imediat pielea. Gelul cu lavanda l-am avut cu mine in Paris, pentru ca, hey, Franta si levantica = iubire eterna si compatibilitate maxima. Poza a fost realizata vara trecuta, de atunci am mai adus cateva surioare in colectia personala.


Gelurile de dus de la Balea au tot aparut prin blogosfera in ultimul an, cu review-uri pozitive si preturi greu de ignorat. In Octombrie s-a deschis DM in Bacau si atunci am facut shopping ca nebuna. Pe scurt, am cumparat cam toate gelurile de dus si cremele de corp. Majoritatea le-am facut cadou de sarbatori, am ramas cu foarte putine. Imi plac aromele si ambalajele dragalase. 


Crema de corp cu 12% acid glicolic de la Alpha Hydrox a fost tot un impuls (chiar aveam nevoie de INCA O crema?). Pentru ca este recomandat (asta ca sa nu scriu Obligatoriu) sa utilizam factor de protectie solar (FPS) dupa fiecare aplicare a cremei cu acid hialuronic, glicolic, etc, o tin in dulap pana vine toamna - iarna, cand 90% din pielea corpului va fi acoperita de haine. Nu prea ma atrag cremele fara miros - unde mai e distractia sa aplic ceva fara aroma pe corp? Compozitia sa este destul de groasa, dar cred ca o sa ne imprietenim.


Crema pentru epilat cu mango si vanilie de la Alba Botanica am luat-o in speranta ca va inlocui gelul pentru epilat de la Avon Skin So Soft. Daca cel din urma mi-a placut pentru efectul lasat pe pielea si pentru senzatia de proaspat, acesta mi se pare prea... uleios, unsuros, diferit. Se simte pe mana, imi aluneca lama din mana daca nu ma spal bine-bine dupa ce o aplic, nu ne intelegem cum imi doream si cum ma asteptam. As reveni la cel vechi de la Avon SSS, dar am pus deja ochii pe altul tot de pe iHerb.


Cu siguranta va amintiti isteria si delirul de iarna trecuta din blogosfera, cand a aparut (doar) la Cora si Carrefour setul de mai jos. Toata lumea il dorea si adora. L-am achizitionat din curiozitate, dar nu am apucat inca sa il folosesc. Uleiul l-am testat pe brat si mi-a placut mirosul sau si faptul ca mi-a facut pielea stralucitoare.
Ba chiar am cumparat din Londra si varianta cu unt de shea si vanilie. Nu mai are rost sa spun ca le voi folosi la toamna, cand se vor potrivi mai bine aromele cu vremea de afara.

 

M-am lasat putin ispitita la aceasta categorie, dar sunt produse pe care oricum le cumparam (geluri de dus, creme). Important este sa fie compatibile cu tipul nostru de piele si sa reusim sa transformam orice dus intr-un moment de relaxare si energizare.

Puteti citi si primele parti:

2 comments:

  1. gelurile de la balea sunt si printre preferatele mele :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai, mai mult ca sigur ca si tu mi-ai marit colectia de geluri de dus! :D

      Delete