Friday, February 24, 2017

Masca pre-samponare cu argila extraordinara - L'Oreal

Cand am vazut ca s-a lansat noua gama de produse pentru par de la L'Oreal cu argila extraordinara, am plasat repede o comanda pe site-ul unde am gasit masca de par la cel mai accesibil pret (24 lei) si am bagat-o mintenas in teste.
La mine este un adevarat ritual atunci cand imi spal parul, asa ca mi-a placut conceptul de masca purificatoare inainte de samponare.
Produsul este destinat persoanelor cu parul predispus la ingrasare si are in compozitie 3 tipuri de argila: argila alba pentru improspatareargila albastra pentru revitalizare si argila verde pentru purificare.
Masca are o textura semi-gelatinoasa cu care se poate lucra usor. Mirosul este cel specific argilei cu un hint de aroma L'Oreal. Persoanele care folosesc produsele lor de par, cu siguranta stiu despre ce vorbesc. Se aplica pe parul uscat, la radacina (eu aplic putin si pe lungimea parului) si se lasa 5-10 minute pentru a actiona. De obicei aplic masca si mai fac treaba prin casa, lasand-o in par mai multe minute (desi nu este necesar, isi face treaba perfect si in 10 minute). Se clateste cu apa din abundenta, pentru a curata tot produsul, iar apoi se trece la rutina obisnuita de spalare a parului: sampon, balsam si masca de par. Nu sunt obligatorii toate produsele (balsam + masca), dar eu mi-am invatat parul cu ele si imi priesc.

Dupa folosire parul ramane curat, matasos si usor de pieptanat. De asemenea, s-a marit si intervalul dintre spalari cu o zi, doua. Am observat asta cand am intins mana dupa samponul uscat abia in a 4-a zi, si nu in a 3-a, ca pana inainte. Iar daca tot am mentionat despre sampoane uscate, va anunt ca aceasta gama cu argila extraordinara detina primul sampon uscat lansat de L'Oreal. Sunt extrem de curioasa cum se comporta pe par si abia astept sa il incerc!
Hint: Samponul uscat se va gasi in noul Beauty Kit de la Marie Claire care poate fi cumparat incepand cu data de 28 Februarie.

Nu am reusit sa folosesc masca foarte des, caci o detin de 2 saptamani, dar, dupa cateva utilizari, pot sa afirm ca imi place acest produs si il voi recumpara pe viitor.

Voi ati incercat noua gama L'Oreal cu argila extraordinara? Cum vi se pare? Va tenteaza acest gen de produs?

0 comentarii:

Post a Comment