Friday, July 24, 2015

Beauty bloggers made me want it! #1

Trebuia sa urmeze si asta, nu?
Desi mi-am indeplinit majoritatea poftelor, mai am cateva dorinte care isi asteapta cuminti randul.

Mi-am dorit mereu sa incerc fondul de ten Revlon PhotoReady, insa nu stiu de ce nu m-am sincronizat cu el. Probabil pentru ca mereu cand ramaneam fond de ten nu il prindeam la reducere si ma indreptam spre altceva. Acum il pandesc pe 1001cosmetice, astept sa aduca pe stoc nuanta Nude.
Intre timp a aparut si ispititorul PhotoReady Airbrush, sper sa reusesc sa il adaug si pe el pe lista de cuceriri intr-o zi.

Inca din liceu urmaream emisiunile LA Ink si ma gandeam ce face Kate cand doreste sa isi acopere toate tatuajele, mai ales cele de pe fata. Oricat de dragute ar fi stelutele de pe fruntea ei, chiar ea a afirmat ca mai are momente cand nu dau bine in decor si trebuie sa le acopere.
Dupa ani si ani a lansat fondul de ten Kate Von D Lock-it tattoo, iar gura mea pica si ramane la pamant mereu cand ma uit la imagini before / after in care acest fond de ten este folosit. Pur si simplu, trebuie sa il am! Acopera alunite, pistrui, pete provocate de soare, cearcane inchise si,desigur, tatuaje.

Am citit atat de multe laude aduse pudrei Laura Mercier invisible loose powder, incat o urmaresc pe strawberrynet la reducere. Sunt curioasa daca ma voi impaca si eu bine cu ea, prea multe cuvinte frumoase am auzit despre ea.

Nu mai reprezinta un secret faptul ca sunt obsedata de rujuri de buze, balsamuri, gloss-uri. Trebuie sa le incerc, miros, am testez pe toate!
Rujul lichid de la Lime Crime in nuanta Red Velvet e o ispita prea frumoasa. Pentru ca fumez si beau foarte mult din pahar / cana, imi e greu sa port des ruj rosu, pentru ca ramane peste tot si trebuie reaplicat des. Din review-urile citite, acest ruj promite rezistenta, culoare intensa si garanteaza ca nu intra in ridurile buzelor. Ah, vreau...

Am cumparat multe blush-uri care seamana la nuanta cu mult ravnitul Orgasm de la firma NARS. Am incercat Rose Gold de la Sleek si Coralista de la Benefit (de care sunt indragostita!), dar imi doresc sa incerc si Holy Grail-ul suprem.

Rujul Red Russian de la MAC - Inca un ruj rosu care mi-a sucit mintile. Nu l-am achizitionat inca, pentru ca am destule rujuri rosii, iar la cat de rar le folosesc ar fi pacat sa expire. Dar dupa ce termin cel putin un ruj rosu, i-am pus gand rau, gata!

Abia astept sa termin bidoanele de 1,5 litri cu sampon si balsam pentru par si sa trec la experimentat. Acum un an, cand am facut achizitia produselor XXL pentru curatarea parului, mi-am propus sa investesc mai mult in produse profesionale pentru par, deoarece imi cadea cam mult par. E drept ca am avut aproape toate culorile in par (inclusiv permanent!). Prima vopsire a fost la 14 ani, la banchetul din clasa a 8-a, iar pentru ca nu am vrut sa renunt la experimentele colarate, am decis sa lucrez la tratarea parului cu ajutorul diverselor produse. La fiecare spalare a parului folosesc sampon (x 2 spalari), balsam, masca de par si ser / tratament pentru par. Umbla vorba prin targ ca balsamul tratament din gama Nourishing oil care de la Dove ar fi foarte bun. Abia astept sa il incerc si eu!

Cand vine vorba despre ten si curatarea acestuia, la fel ca in cazul samponului, am multi aliati in dulap. Am 2 produse de acest gen in baie si inca 3 (sau chiar 4) in dulap. Daca ma tin de treaba si le dau gata repede, undeva prin Septembrie - Octombrie se va produce marea intalnire cu gelul spumant anti acnee de la Gerovital Plant. Am citit ca sta foarte bine la capitolul curatare si previne aparitia monstruletilor. Iar pretul chiar il recomanda (cel mai bun pret l-am vazut in Kaufland, in jur de 13 lei sau la DM cand e la promotie - 11 lei).

Folosesc aceeasi penseta din liceu, e mostenita de la mama mea si e cea mai draga penseta. Cred ca viata mea s-ar termina daca as pierde aceasta ustensila. M-am invatat cu ea, mi s-a format mana dupa ea si sta (inca) foarte bine la capitolul catch and destroy (prinde si distruge). Totusi, mi-a atras atentia penseta de la Tweezerman si ar fi minunat daca as avea un inlocuitor pentru penseta mea. Am vazut-o la ofertele zilei pe strawberrynet la 56 de lei, dar pana sa plasez comanda, s-a epuizat stocul. Cand o mai prind la promotie, o fac a mea!

Cu siguranta, ar mai fi produse pe care mi le doresc, dar nu mi-au venit acum in minte. Se simte si constiinta mea vinovata si incearca sa mai stearga din dorinte, probabil.

Voi la ce produse / obiecte ravniti?

Puteti citi toata seria aici:

15 comments:

  1. :)) SI eu am o lista de dorinte si recomandari ale bloggeritelor...ce sa faci?! Eu le iau pe rand, in functie de nevoi! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am gasit in weekend o lista cu alte produse dorite... Dar am ascuns-o bine :)). Tentatia e mare, trebuie sa rezistam ispitei, uneori.

      Delete
  2. Si eu vreau fondul de ten Kate Von D Lock-it tattoo, dar mi-e ca as ajunge dependenta de acoperirea prea mare pe care o ofera :)) Sau as putea sa il folosesc doar pe post de corector, pe alunite doar sau daca am vreun ,,monstrulet".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt foarte curioasa cum se comporta pe pielea mea, sa ii fac swatch, sa vad diferenta. Cred ca si faptul ca nu avem unde sa il incercam, ne face sa il dorim si mai mult.

      Delete
  3. Si pe mine m-au "inebunit" fetele cu bloguri si canale de youtube si mi-am luat o gramada de produse mergand pe mana lor. Tot ce mai trebuie sa imi iau este paleta Tartlette si le am pe toate :) Ce sa-i faci....reclama e reclama :)
    xoxo

    www.sorananistor.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, e nebunie cu social media, nu reusesti sa mai pun un bani la pusculita!
      Paleta cu farduri mate? Arata foarte bine, dar, din fericire, reusesc sa imi stapanesc pofta de farduri.
      Asteptam swatch-uri cu paletuta, dupa ce o achizitionezi. :D

      Delete
  4. Eu iubesc gelul spumant de la Gerovital dar sa stii ca parerile sunt impartite. Am vazut ca sunt destul de multe persoane care nu se inteleg bine cu el....
    La Nars visez si eu de ceva vreme...
    Sper sa reusesti sa le testezi pe toate. :D
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am citit atat de multe pareri bune despre el, incat abia astept sa il testez. Dar am prea multe acum, incerc sa ma tin in frau...
      Sper sa avem amandoua ocazia sa le testam si, mai ales, sa ne intelegem bine cu ele!

      Delete
  5. Si eu vreau sa incerc fondul de ten Lock-it, dar nu il gasesc nicaieri. Cat despre rujul Lime Crime, am cateva nuante si te asigur ca isi merita banii, rezista si arat foarte bine, dar daca nu vrei sa platesti si transportul pentru el poti sa gasesti si alte variante mai ieftine la Sleek sau Nyx. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fontul de ten Lock-it nu l-am vazut nicaieri in Romania, nici macar pe site-urile care aduc din strainatate si le vand mult mai scumpe... Anda Zelenca a avut noroc, acum un an, si l-a gasit in Timisoara la un targ.
      De la Sleek am incercat rujurile lichide mate, textura celor de la Lime Crime e la fel ca ale celor de la Sleek? Nu prea m-au dat pe spate cele de la Sleek pentru ca usuca putin buzele si intra in ridurile buzelor (mai ales ca eu am ticul sa imi frec buzele una de alta si se cam intinde inestetic)...

      Delete
    2. Nu, nu au aceesti textura. Cele de la Lime Crime sunt mult mai lichide, se usuca si putin mai repede si pot fi aplicate in mai multe straturi fara sa se stranga. Mie nu mi se pare ca usuca buzele, iar de strans in riduri nu mi s-a intamplat niciodata. Am auzit ca au aparut niste rujuri lichide de la Milani care au textura asemanatoare cu cele Lime Crime si sunt mai ieftine, dar nu cred ca o sa apara si la noi.

      Delete
    3. Apropo, nu am gasit alta modalitate sa te anunt, deci imi cer scuze daca nu e ok, dar te-am nominalizat pentru Liebster Award aici http://makeup-ziper.blogspot.ro/2015/08/the-liebster-awards.html :D

      Delete
    4. Uuuh, iti foarte multumesc! Trebuie sa ma pun pe editat blog-ul, insa imi cam prind urechile si de asta nu e practic si nici nu prea gasesti usor informatiile. Usor-usor, ii dau eu de cap...
      Acum chiar vreau sa incerc Lime Crime, o sa il urmaresc pe site-uri. :D
      Recomanzi vreo nuanta, pe langa mult ravnitul Red Velvet?

      Delete
  6. Rujul de la Lime Crime cel mai bine ti-l iei de la un reseller (gen Amazon, eBay, Ulta) si nu direct de pe siteul LC. Le-a fost sparta baza de date de prea multe ori ca sa mai poti avea incredere in ei. Eu ti-as recomanda NYX Matte Cream in nuanta Monte Carlo, seamana super bine cu Red Velvet (e mat, intens, rezista ok si e foarte foarte rosu).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, am citit despre problema lor cu baza de date. Am cam auzit ca nici cosmeticele nu ar fi atat de "curate" si cruelty free, cum sustin ei. Cred ca il voi scoate din wishlist fara sa il incerc. Ma tenteaza si NYX-ul, poate ii dau o sansa de Black Friday, cand baga mega reduceri la Makeup Shop. ^_^

      Multumesc de sfaturi!

      Delete