Wednesday, August 9, 2017

Products I've hit pan on

Daca sunteti la fel ca mine si cumparati multe produse cosmetice (aka mai multe decat puteti folosi intr-o viata intreaga), cu siguranta va confruntati cu aceeasi problema: Nu par sa se termine vreodata!
Eu nu am terminat niciodata o paleta de farduri sau o pudra iluminatoare / de contur. Cu greu termin cate un ruj sau creion de ochi - si asta pentru ca le folosesc exclusiv doar pe ele cateva luni bune. Singurele produse pe care reusesc sa le epuizez complet sunt fondurile de ten, pudrele de fata, balsamurile de buze si rimelurile.
Pentru ca nu vreau sa ajung cu multe produse expirate si foarte putin consumate, am decis sa ma axez pe cate un produs din categoria sa (o singura trusa de farduri, un singur iluminator etc). Astfel imi va fi mai usor sa termin produsele si sa scot la lumina altele.
Din categoria farduri detin cele mai multe produse, asa ca mi-am propus ca pana la sfarsitul anului sa termin (complet) cel putin 2 palete. Cea de la The Body Shop mai are o singura nuanta (blush-ul roz si cele doua nuante de roz si gri le-am terminat) pe care o voi folosi imediat cum revine toamna - este un mov superb, intens. Paleta de la Stila mai are trei nuante, dintre care la doua deja se vede cutiuta - sansele sunt in favoarea mea, as spune. Singurul lucru care imi displace la aceasta trusa este ca fardurile sunt foarte prafoase, se pierde mult produs.
Urmatoarea pe lista este paleta de la L'Oreal Chestnut Harmony, unde am reusit sa folosesc rujul si blush-ul, iar acum atentez intens la nuanta de highlighter. Celelalte doua nuante sunt inchise la culoare si mate, deci probabil nu ne vom intersecta pana in anotimpul rece.
Paleta Naked 1 Urban Decay este marea mea dragoste. Atunci cand am cumparat-o nici nu am avut curaj sa o folosesc cateva luni. O admiram zilnic, insa nu ma atingeam de ea. Intre timp s-a schimbat treaba, iar doua nuante s-au topit, mai sunt doua pe lista carora li se vede tavita, iar apoi voi trece la urmatoarele.
Paleta de la NyX Caviar and Bubbles este cea pe care o folosesc zilnic de cateva luni. 2 pastile sunt aproape gata si deja am trecut la experimentat cu alte nuante din ea.
Marele soc a fost atunci cand am atins tavita la iluminatorul W7 Glowcomotion. Nu am crezut ca voi ajunge vreodata sa hit pan la un iluminator, insa acesta este superb, iar faptul ca il folosesc zilnic se observa.
Blush-ul Coralista Benefit este preferatul meu. Nu este blush-ul pe care il folosesc zilnic, pentru ca am altul a carui tavita vreau sa o vad. Detin peste sapte blush-uri si nu mi-as dori ca acesta sa fie primul care se termina.
Toate produsele imi plac - unele mai mult, altele mai putin. Le folosesc cu drag, nu doar pentru a le termina si pentru a scapa de ele cat mai repede.
Dintre produsele enumerate mai sus, as recumpara: Glowcomotion W7, Coralista Benefit si Naked 1 Urban Decay.
Voi reveni cu progresul facut in luna Decembrie, pentru a analiza daca si cat am reusit sa ma tin de treaba.

Voi aveti produse la care ati atins tavita? 

1 comment: