Tuesday, September 29, 2015

Dear diary... #2 *#NevedemlaCluj, ziua mea de nastere si ultima experienta la Sephora*

Simt cumva nevoia sa imi justific absenta de pe blog...

Desi Septembrie este luna mea preferata, ultimele 2-3 saptamani au fost pline si usor stresante, incat nu am avut timp sa rezolv nici 2/3 din ce-mi propusesem.
Pregatirile pentru weekend-ul 18-20 Septembrie, cand urma sa #nevedemlaCluj, mi-au rapit toata energia si timpul. In paralel cu serviciul stabil, activez in clubul Rotaract Bacau. Din 1 Iulie 2015 si pana pe 30 Iunie 2016 sunt Presedintele acestui club minunat si am norocul sa ma bucur de ajutorul unor oameni superbi si dornici de voluntariat si dezvoltare personala.

La Cluj a avut loc Conferinta Districtuala de Toamna Rotaract 2015, unde au participat peste 180 de participanti (din 40 de cluburi din Romania). Multi oameni, multe idei, multe momente de vis. 
Cum era de asteptat, m-am intors mai obosita decat am plecat, dar s-a meritat. A fost prima data cand mi-am petrecut toata ziua de nastere pe drumuri (s-a mai intamplat cand am implinit 19 ani si ma intorceam cu trenul de la Bucuresti, dupa o mica restanta, dar atunci au fost doar 3-4 ore).

Am adaugat o imaginea din timpul conferintei:


Si o imagine de la petrecerea organizata la o resedinta privata de la Dealul Feleacului:


Da, s-a meritat sa ma intorc obosita si sa imi petrec aniversarea pe drum. :)

La intoarcele, colegele si prietenele mele m-au "cadorisit" cu multe produse cosmetice, iar acum sunt ca un iepuras fericit si le admir zilnic.


Fix inainte de ziua mea, am avut norocul sa castig premiul de pe blogul Ellei (puteti citi mai multe in aceasta postare), asa ca am considerat produsele primite drept un minunat cadou de ziua mea.

Lumanari parfumate (placearea mea vinovata in anotimpul rece), farduri, creme, mult doritul ceas de la Fossil. Nu pot decat sa declar ca sunt un om fericit si iubit!
Voi incerca sa le prezint mai amanuntit in viitoarele postari - poate chiar ma voi aventura la cateva review-uri si swatch-uri...

In weekend m-am intalnit cu adorabila Alina si ne-am indreptat spre Sephora - dornice amandoua sa testam (si cumparam!) noul fond de ten Too Faced - Born this way! Dupa ce am analizat swatch-urile online, Warm Nude mi s-a parut nuanta cea mai potrivita tenului meu. Desigur, in Bacau au adus 7-8 nuante, insa Warm Nude nu se numara printre ele. Am rugat-o pe doamna de la stand sa imi ofere 2 mostre, una pentru nuanta Nude si una pentru Light Beige, deoarece nu reuseam sa ma decid in magazin (lumina de acolo chiar nu e ideala pentru a testa fonduri de ten). Aceasta m-a refuzat si mi-a spus ca nu poate oferi testere la fonduri de ten (desi mai cerusem in trecut pentru Lancome, MUFE si primisem!), caci se termina destul de repede, si a inceput sa testeze nuantele pe mana ei, incercand sa ma convinga ce nuanta mi s-ar potrivi. 
I-am spus usor indignata ca nu am cum sa imi fac o impresie daca testez pe mana (mai ales pe a altuia?!) si ca imi doresc mult fondul de ten, dar nu pot sa aleg nuanta. M-a refuzat iar, moment in care i-am zis ca politica Sephorei este de a oferi clientului o mostra, mai ales daca acesta o cere. Probabil s-a gandit ca sunt un mystery shopper si s-a resemnat, oferindu-mi mostre din cele 2 nuante dorite. 

Experienta aceasta m-a lasat cu un gust amar. Am cumparat cream lip stain-ul Sephora doar pentru a primi pe mail chestionarul de la Sephora si pentru a le povesti experienta neplacuta.
De o luna merg de doua ori pe saptamana sa intreb daca au primit testere pentru acest fond de ten, aproape mereu cand intru in magazin cumpar ceva, ma cunosc din vedere mai toate angajatele... Nu e ca si cum intru pentru prima oara si vin sa cersesc gratuitati.
Nu mai pun la socoteala faptul ca paznicul de acolo se plimba pe langa mine de parca as figura pe lista de World's 10 Most Wanted.
In Franta, am intrat in toate Sephorele pe care le-am intalnit si nu m-am simtit niciodata ca un infractor... 

Oricum, Alina a fost mai norocoasa - si-a nimerit nuanta din prima, si-a achizitionat fondul de ten si este foarte multumita de el. Probabil maine voi merge si eu sa il cumpar. Astazi am testat nuanta Nude, iar maine ii voi da o sansa Light Beige-ului si apoi ma voi decide.

Dupa vizita la Sephora, ne-am asezat la povesti, am primit cadouri (extrem de multe), am participat in avanpremiera la blogsale-ul ei si m-am ales cu 3 pensule si un rimel. Iti multumesc pentru tot, dragalaso!

Sper sa imi (re)intru in mana cu postarile, chiar daca lumina de afara nu prea imi mai permite sa fac poze cand ajung acasa.

Luna voastra cum a decurs? Ce surprize ati facut? Cum ati fost surprinse?

4 comments:

  1. Ahhh, deci nu sunt singura care se simte ca o infractoare la Sephora Bacău. E drept că am nimerit şi domnişoare drăguţe, gata să ajute cu informaţii, cu o mostră, cu un sfat, dar am prins şi multe momente în acre aveai impresia că duduilen alea îmi fac mie o mega favoare pentru că mă lasă să încerc un fond de ten sau îmi arată o pensulă. E drept, că nu arăt ca o mare cucoană atunci când mă duc la Sephora, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu tratată ca o cerşetoare. Mă duc nemachiată, tocmai ca să pot încerca pe propria mea piele, pe propriile gene, buze sau sprâncene. Şi niciodată n-am plecat din magazin fără să cumpăr ceva.
    Şi da, lumina acolo e horror!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e putin stanjenitor. El isi face treaba, pana la urma, dar intr-un mod destul de "violent". Ar trebui sa analizeze din umbra, nu din coasta omului.
      Poate o sa ne mai schimbam si noi mentalitatile. Cred ca toti angajatii Sephora ar trebui sa faca un training in Paris, iar abia apoi sa interactioneze cu clientii.

      Delete