Saturday, October 1, 2016

Expozitia "Cosmetics Beauty Hair" editia 2016 si haul Hello Free Zone

Pentru ca, in sfarsiat, s-au aliniat planetele, am reusit sa fiu in Bucuresti in timpul expozitiei "Cosmetics Beauty Hair", organizata de Romexpo. Am ajuns joi, in prima zi, si m-am plimbat in cele 3 pavilioane (C4, C5 si C6) dedicate acestui eveniment. Targul este deschis pana pe 2 Octombrie, ora 16:00, iar biletul de intrare este 10 lei.




De cum am intrat, am poposit la standul Ziaja, unde am fost intampinata cu mostre dinainte sa intru printre rafturile pline de produse.
Am avut ocazia sa o cunosc personal pe Gratiela, simpatica persoana de la Customer Care, iar ea m-a ajutat sa aflu mai multe despre noutatile Ziaja. Am discutat despre Ziaja Med, linia de produse dermatocosmetice pentru ten, dar si despre linia de produse de make-up Joko. Faptul ca cei de la Ziaja s-au orientat si spre produse de make-up nu poate decat sa ma bucure, pentru ca tare-mi plac produsele lor de corp, iar pretul le recomanda! Am plecat de la stand cu un iluminator in nuanta 100 Highlighter dupa ce-am dus lupte grele de alegere intre acesta si 101 Stardust. Din pacate, am fost nevoita sa ma limitez la un singur produs, pentru ca de ceva timp nu mai scot bani de pe card (doar in situatii de urgenta), iar POS-ul de la stand nu avea semnal. Am ramas, insa, cu gandul la pudra minerala, rujul mat lichid si fondurile de ten. 
Iluminatorul imi place foarte mult! Este o nuanta usor de purtat ziua, textura este fina si se aplica uniform. Nu am reusit sa ii surprind culoarea adevarata, caci era destul de intunecat cerul cand am realizat fotografiile. Voi reveni cu un review separat, daca vor exista cereri. Multe dintre mostrele primite le-am oferit prietenelor mele, aveam de 2 ori mai multe decat cele ramase la pozat.

Al 2-lea stand la care m-am oprit a fost Golden Rose. Desi nu am mai vazut de ceva timp produsele lor prin online (sau prin magazine), am fost placut impresionata de stand. Spatios, bine luminat, plin de produse tentante si cu persoane dornice sa iti ofere ajutor si informatii la fiecare colt. Atentia mi-a cazut asupra pudrei compacte din colectia Paris (nuanta 54) si rujului lichid mat Longstay (nuanta 05). Cel din urma a fost achizitionat pentru prietena mea, dar dupa ce l-am testat si am incercat sa ma conving ca nu mai am nevoie de un alt ruj, am cedat tentatiei si mi-am rugat un coleg de serviciu sa imi cumpere unul. Am gasit in plasuta multe mostre, inclusiv un set de servetele matifiante, o agenda si un pix in forma de ruj (How cool is that?!), dar si un portfartd Golden Rose (oferit la cumparaturi in valoare de peste 50 de lei).
Timpul meu la expozitie a fost limitat, am avut o fereastra de o ora in care am fost nevoita sa fug prin toate cele 3 pavilioane dedicate targului. Am trecut pe langa standuri interesante, pline cu produse naturale, homemade. Am ramas placut surprinsa sa vad prezente si magazine online (Magazinul de Makeup, Andra Cosmetics). 
Sper ca targul de anul viitor sa ma prinda in Bucuresti, pentru a avea timp sa explorez in tihna toate standurile.

Si pentru ca nu exista vizita in Bucuresti fara vizita la Hello Free Zone, prezint si captura de acolo.
Am ajuns cu 30 de minute inainte de inchiderea magazinului, dar 30 de minute au fost de ajuns pentru a da 3 ture de magazin - sa fiu sigura ca nu am ratat niciun produs interesant. :))
Rafturile erau mult mai goale decat la ultimele vizite - semn ca am ajuns inainte de a primi lot nou. Nu am gasit mai nimic din ultimele produse postate pe pagina lor de Facebook cu cateva saptamani in urma si asta m-a intristat putin. Magazinul frecventat de mine este cel din Pantelimon, dar ma gandesc ca e posibil ca toata marfa buna sa fie in magazinul din Tineretului.
M-am axat pe produse de par (spray-uri si creme pentru protectie termica si sampoane), am pus manutele pe primul meu produs Daily Defense (atat de laudate pe blog-uri) si am mai adaugat 2 creme de corp colectiei. Nu am reusit sa incerc niciun produs, caci am fost constant pe fuga si pe drumuri, dar voi reveni cu pareri despre ele pe blog.

Ati reusit sa ajungeti la targul de cosmetice? Dar la magazinul Hello Free Zone?

10 comments:

  1. Interesant articolul tau. Mie mi-au placut demonstratiile live gratuite de la Nail Art Professionals. Iar in standul Aredes Cosmetici am asistat la o demonstratie de masaj :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut si eu multe demonstratii - inclusiv de epilat si pensat, insa nu mi-a permis timpul sa poposesc prea mult...

      Delete
  2. Da, interesant review ! O prietena chiar imi spunea cu parere de rau ca nu a reusit sa ajunga. Am sa-i trimit link-ul sa vada ce-a pierdut.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am fost pe fuga, am avut doar 50 de minute la dispozitie. Nu am reusit sa vizitez cat si ce as fi vrut, dar decat deloc, ma multumesc si cu atat.
      Va fi si la anul expozitia, nu trebuie sa ii para rau! A economisit niste banuti. :D

      Delete
  3. mi+ar fi placut tare mult sa merg acolo, sigur gaseam ceva bun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siiigur gaseai ceva bun! :D
      Eu abia astept sa merg anul viitor, sa stau pe indelete.

      Delete
  4. Si eu am fost la Romexpo tot pe fuga si imi pare asa de rau ca nu am putut sta mai mult. nu stiu cum se aliniaza planetele astea dar in fiecare an apare cate ceva si nu ma pot bucura in tihna de acest targ...cred ca as fi facut ravagii in buget daca aveam mai mult timp la dispozitie :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur, macar, ca am reusit sa fiu in Bucuresti. Anii trecuti tanjeam din provincie. Eu am comenzile pregatite in minte, ma abtin sa nu apas pe mouse si sa dau send. :D

      Delete
  5. Si eu as vrea sa le bifez pe ambele, dar poate o sa ajung in Bucuresti candva! Sa le folosesti cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Free Zone nu trebuie ratat daca ai drum prin Bucuresti. Poate la anul ai noroc sa ajungi la expozitie.

      Delete