Wednesday, October 28, 2015

Inceput de Toamna - October Women Blogmeet #3

La sfarsitul lunii am prins cateva minute libere sa scriu despre evenimentul de la inceputul lunii.
Pe 10 Octombrie a avut loc a 3-a intalnire a bloggeritelor din judetul Bacau. Ne-am strans 15 scriitoare de online, a 16-a fiind cu gandul la noi - Anca, cea care a initiat aceasta miscare minunata - blogmeet-urile noastre.

La ora 12:00 am inceput sa ne strangem la Beraria cu Noroc, am servit ciocolata calda cu modele interesante (fundite, inimioare si pisicute) si am gustat desertul creat pentru noi si inspirat din intalnirea noastra - clătite cu mere caramelizate. A fost delicios! Voi reveni pe viitor sa incerc si fabulosul lor burger. 

Inainte de deliciosul desert, am degustat platourile reci oferite de Selgros Bacau. Fetele s-au infruptat si din salata de peste, dar eu am stat cat mai departe - Nu am mancat / gustat niciodata peste si nici macar mirosul nu il suport. Dar am auzit de la vecinele de masa ca ar fi fost gustoasa!

Copyright: Roxalia

Dupa ce ne-am incalzit cu mici subiecte de discutii si ne-am potolit pofta, am inceput primul concurs din istoria blogmeet-urilor, oferit de Famous Luxury Perfumes in colaborare Alina. Cele doua norocoase au fost Adina si Rudia, ele castigand cate un parfum Desire. 
Restul, am fost consolate cu cate un voucher de 100 lei. Not bad!

Desi Anca nu a putut fi prezenta datorita altor evenimente, ea ne-a trimis mici atentii din partea designer-ului Elena Lupu - un semn de carte pe care l-am personalizat din prima clipa si l-am transformat in bratara. Am avut noroc sa prind si un trandafir mov, preferatul meu. 


Am cunoscut oameni noi, am revazut persoane dragi, a fost o intalnire calduroasa. Sambata, cand ne-am intalnit, a fost si ziua Elenei, asa ca am sarbatorit-o putin atipic - in loc de tort, am servit-o cu clatite si i-am cantat "La multi ani" in cor, urandu-i apoi toate cele bune si multa stralucire in viata ei!

Am avut ocazia sa o cunosc pe Cristina, careia i-am admirat rujul toata ziua (a avut ghinionul sa stea in fata mea la masa). Te rog  sa imi comunici brand-ul, nuanta, tot! :D
Pe langa rujul Cristinei, m-a captivat si cardiganul Alexandrei, pe care probabil as fi dezbracat-o daca nu era future mommy. Inca sunt deschisa la negocieri, daca esti si tu. ;) Sarcina usoara, draga mea!
Mihaela mi s-a parut o femeie foarte frumoasa, cu un ton calm, o persoana care e in stare sa iti explice de 5 ori daca nu ai inteles. Avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine!
O noua bloggerita este Alexandra, care a fost foarte fascinata de intalnire, de oameni, de atmosfera. Mi s-a parut ca savureaza orice moment, ca asimileaza orice cuvant si ca e foarte deschisa la subiecte.
Pe Cristina o stiu de 6 ani, dar nu am mai revazut-o de vreo... 4! Ma bucur sa vad ca esti la fel de deschisa, zambitoare, amuzanta si zapacita. Iti doresc sarcina usoara si abia astept sa il cunosc pe bebe!

Despre celelalta bloggerite am scris la a 2-a intalnire si la prima.

Aici se afla toata lista bloggeritelor prezente la cea de-a 3-a intalnire:


Pentru ca acest grup prinde contur si incepem sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, ne-am decis sa ne avantam la proiecte comune si in cateva cauze sociale. Mai multe detalii va las sa aflati pe blog-urile noastre, in curand!


Va multumim pentru tot!


1 comment: