Thursday, December 22, 2016

Christmas wishlist

Draga Mosule,


In primul rand (si cel mai important!), te rog, te rog mult, lasa-ma sa ma bucur de oamenii dragi din viata mea si nu-i fura! E atat de importanta familia si imi doresc mult sa ii am langa mine pe oamenii dragi sufletului meu! Nu a fost chiar un an excelent, caci am pierdut cam multe persoane importante inimii mele... Te rog, Mosule, ai grija de ei si de sufletelul meu!

Sa stii ca am fost cumintica. Ma rog, stiu! Se putea si mai bine, dar - hey! - se putea si mai rau!?

Pentru ca, de obicei, ma asculti cu drag si imi indeplinesti cam toate dorintele - eh, de cele mai multe ori folosesti cardul meu de credit, dar te iert - iti scriu si anul acesta in speranta ca ai considerat ca am fost destul de cuminte incat sa primesc macar o parte din deliciile la care ravnesc.
Poate ai observat ca am reusit sa imi indeplinesc o parte din dorintele prezentate aici. Pentru restul, inca mai lucrez.

1. Carti 
Ca de obicei, ravnesc la carti. Chiar daca nu am atat de mult timp liber, iar atunci cand am prefer sa ma uit la seriale, promit, Mosule, ca voi citi cate o carte pe luna! 
Si cum sa nu imi doresc volumul 3 din Fluturi, cand mor de curiozitate sa aflu ce se mai intampla intre Irina, Robert si Matei?!
De cand am vazut filmul "Inainte sa te cunosc", imi doresc neaparat sa citesc si cartile - mai ales ca a aparut si "Dupa ce te-am pierdut"! Iar cartile astea mi-au deschis pofta seriei de carti "Dupa..." - as vrea sa le citesc pe toate! Recunosc, m-ar tenta mai mult varianta in Engleza, dar nu zic pas nici la cele in Romana, Mosule!

2. Make-up
Pai, stii ca devin un mic Grinch daca nu primesc smacuri, nu? Calendarele astea cu cadouri in ele sunt fantastice - cate o surpriza in fiecare zi! Benefit si Douglas nu s-au lasat mai prejos si iti fac concurenta, Mosule. Ai grija!
Pe primerul de la Benefit - POREfessional am pus ochii de ceva vreme si mi l-as dori sub brad, alaturi de noul fond de ten de la Vichy - Dermablend 3D Correction in nuanta Nude. Iar daca tu consideri ca am fost ascultatoare, poti sa priponesti langa brad baza de unghii Peel off Miss Sporty - caci o caut de 3 luni prin magazine! - si scrub-ul de fata de la Derma E care imi va oferi un ten stralucitor pe perioada Craciunului.

3. Decoratiuni de casa si accesorii
Mosule, stii ca imi plac lumanarelele si betisoarele parfumate pana aproape de nivelul de piromanie, nu? Am adaugat pe lista cateva lumanarele dragalase, caci tare mi-as dori sa am casa invaluita in arome de iarna de la Yankee Candle. Si pentru ca provizia de cosmetice a crescut vertiginos, imi doresc cateva sertarase de acril, pentru a organiza mai usor cutiutele de farduri si tuburile de ruj.
In drum spre brad, ar trebui sa am piciorusele incalzite bine, asa ca visez la o pereche de papuci de casa pufosi si amuzanti. Nu-s simpatici iepurasii astia, Mosule?
Ultima dorinta de pe lista este inelul cu tiara de la Pandora. Probabil ai observat ca aproape am avut un mini-atac de cord atunci cand l-am vazut pe site. E superb si ar sta atat de bine pe degetul meu!

Mosule, lista e mare, dar nu te panica! Ai un an la dispozitie sa bifezi macar o parte din produsele prezentate. Caci la anul... Vin cu alta lista!

Lista voastra catre Mos Craciun cum arata?

2 comments:

  1. Cartile lui Jojo Moyes sunt geniale! Imi plac mult astea doua din lista ta pentru Mosul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Fluturi" volumul 3 l-am primit de la Mosul a 2-a zi dupa postare. Voi incerca sa pun mana si pe cartile lui Jojo Moyes, sper sa am succes!

      Delete