Monday, July 18, 2016

Ce se afla in portfardul meu

Acum muuuult timp prietena mea, Cristina, m-a tag-uit, indemnandu-ma sa va prezint ce se afla in portfardul meu. 
Recunosc, pana sa imi trimita ea provocarea, nu aveam un portfard in geanta. Ma machiam ziua si seara ma demachiez sau daca aveam un eveniment mai important dupa serviciu, aruncam cateva produse in buzunarul mic al gentii, iar seara le puneam inapoi pe raft.
Atunci am luat un portfard micut, primit cadou de la Yves Rocher si am facut un kit de urgenta. Recunosc, nu prea il folosesc nici acum foarte des, doar balsamul de buze si rujul - dar acestea se aflau si inainte peste tot (pe birou, prin genti, prin masina, prin toate camerele din casa).

Acum portfardul meu contine doar strictul necesar:
mini trusa de farduri Seventeen, nuanta nr. 53 - Weekend beauty getaway. O port cu mine pentru retusuri sau daca am nevoie de un machiaj light, realizat rapid.
creion negru Estee Lauder, nuanta 01 Softsmudge Black. Imi place extrem acest creion. E cremos, o nuanta de negru nu foarte intensa, potrivita atat pentru un look de zi, cat si pentru ceva mai dramatic, de seara.
balsam de buze Sierra Bees fara aroma. Uleiul de argan si untul shea isi fac treaba forate bine, caci acest balsam hidrateaza buzele.
creion de buze Flormar, nuanta 219. E o nuanta finuta de roz, care merge la orice.
creion-ruj Astor, nuanta Hug me. Ofera o culoare nude subtila buzelor, facandu-le sa para mai pline.
- ruj Essence, nuanta nr. 53 All about cupcake. La fel ca si creionul-ruj, si acesta are o nuanta discreta, de roz.
ruj Revlon, nuanta Blush. Multe fete spun ca acest ruj reprezinta "my lips, but better". Pentru mine, e cu o nuanta mai inchis decat buzele mele, dar imi place si acesta foarte mult!
ruj infuzie Sephora, nuanta 19 Peony (colectia The neutrals). Este ultimul adaugat colectiei si, desi nuanta de pe capac e un roz mai aprins, aplicat pe buze, seamana cu nuanta cireselor. Se pastreaza destul de bine, are aspect lucios si miroase delicios.
- servetele matifiante Too Faced Re-fresh. Le folosesc in zilele toride, pentru a sterge excesul de sebum de pe obraji si frunte. Fac o treaba minunata, iar la fiecare foita scoasa, citesc un mesaj nou.
Pe langa acestea, am si o rezerva de plasturi pentru eventualele accidente, cateva pastile Nurofen si accesorii pentru par (clama + Invisibobble). Aveam candva si o mini perie de par cu oglinda inclusa, dar a disparut din peisaj de jumatate de an...

Sunt curioasa daca si voi aveti un portfard, iar daca raspunsul este "da" - ce se afla ascuns in el?

10 comments:

  1. Eu in portfard am mereu un ruj sau 2, balsam de buze. Servetele matifiante, mascara si..cam atat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca un rimel ar trebui sa adaug si eu. Multumesc de idee! :D

      Delete
  2. Eu nu am portfard in geanta, ci doar arunc, dupa caz, rujul cu care m-am dat, un strugurel si poate un tus de ochi tip carioca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu le tineam aruncate, iar la final de saptamana scoatem un pumn de produse din toate gentile. :D

      Delete
  3. Ce frumos e trio-ul de la Seventeen. Imi place mult.
    Daca-ti spun ca nu port cu mine un portfard ma crezi? Am prin geanta fie un ruj sau un balsam de buze si atat. Rusinica... ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie-mi place nuantele mult, pacat ca il folosesc foarte rar...
      E mai bine sa ai strictul necesar, decat sa cari o traista intreaga dupa tine si sa nu le folosesti. :D

      Delete
  4. :)) si eu am mereu plasturi la mine...nu se stie niciodata cand un pantof se decide sa imi strice ziua. Nu stiam de servetelele matifiante de la too faced...eu am de la sephora.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E bataie mare de cap cu pantofii, ce-i drept. Eu imi mai tai si degetele, ma zgarii, deci sunt chiar utili plasturii. :D
      Eu mi-am cumparat un alt set de servetele matifiante de la Oriflame, dar inca nu am ajuns la ele.

      Delete
  5. Replies
    1. Great minds think alike!
      Iti plac? Ce produse ai?

      Delete